Abonneren  Inloggen

Dataline

Dataline weet wat printmediabedrijven nodig hebben om hun processen te stroomlijnen, hun workflows te automatiseren en hun winst te verhogen. Hun hoogwaardige MIS/ERP-software MultiPress werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van moderne printmediabedrijven van elke omvang en productietechniek.

MultiPress is de #1 MIS/ERP-software in de Europese grafische industrie. De software combineert alle functionaliteiten die je nodig hebt om de administratie en workflow van een print- en signbedrijf vlot te laten verlopen, om obstakels te overwinnen en de toegevoegde waarde een boost te geven.

Nu, met meer dan 80 medewerkers, een netwerk van gecertificeerde partners en 5 kantoren in heel Europa, heeft deze toonaangevende innovator in de industrie het vertrouwen gewonnen van meer dan 1.000 printmediabedrijven. Het team van Dataline is toegewijd aan het leveren van een uitstekende kwaliteit van dienstverlening en is vastbesloten om de referentie bij uitstek te blijven. De MultiPress-software is niet alleen geprezen door zijn gebruikers, maar heeft ook vijf jaar op rij een European Digital Press Award in de wacht gesleept. In 2021 viel Dataline tweemaal in de prijzen, goed voor een totaal van 6 EDP Awards.

 


Contactgegevens

www.dataline.eu
Uitgeesterweg 5
1906 NW Limmen
+31 (0)85 273 79 16

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Dataline