Abonneren  Inloggen

Algemeen directeur Jeroen Cnossen vertrekt bij BDUmedia

21 februari 2024

Algemeen directeur Jeroen Cnossen vertrekt per 1 maart bij BDUmedia, dat meldt de Barneveldse Krant. Cnossen had sinds 2020 de leiding over de drukkerij en uitgeverij in Barneveld. Na de overname door Em. de Jong vorig jaar zouden er verschillen in inzicht zijn ontstaan.

Portret Jeroen Cnossen BDU
Foto ; Pim Ras
Jeroen Cnossen, foto door Pim Ras

In het artikel in de Barneveldse Krant is te lezen dat Cnossen de medewerkers afgelopen vrijdag heeft ingelicht: ‘Ruim een half jaar na de overname is de BDU in rustiger vaarwater beland. BDUprint en BDUmedia gaan als gescheiden bedrijfsonderdelen verder. Over de vervolgstappen zijn er de afgelopen maanden verschillen in inzicht ontstaan. De directie van Em. de Jong en ik hebben daarom besloten in goed overleg uit elkaar te gaan.’

Het volledige artikel is te lezen op de website van de Barneveldse Krant.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief