Abonneren  Inloggen

Mimaki viert 20 jaar innovatie op FESPA

20 februari 2024

Mimaki Europe introduceert tijdens de FESPA Global Print Expo 2024 van 19-22 maart 2024 zijn nieuwste UV-printtechnologie, inclusief een aantal gloednieuwe producten. Als FESPA’s officiële UV Excellence Partner toont Mimaki op stand F10, Hal 12 en in het nabijgelegen Experience Centre, op slechts 10 minuten afstand van het beursterrein, zijn meest geavanceerde en energiezuinige UV-oplossingen.

In het Mimaki Experience Center worden dagelijks rondleidingen gegeven. Bezoekers krijgen hier de gelegenheid om het brede Mimaki-portfolio rond sign-graphics, textiel- en 3D-printtechnologieën te verkennen. Ook krijgen bezoekers exclusieve demo’s van twee nieuwe, nog te lanceren producten, waarmee bedrijven in de signage hun diensten verder kunnen uitbreiden.

Mimaki’s visie voor de toekomst zal duidelijk tot uiting komen op de beurs, onder andere met de lancering van een innovatief industrieel textielprintsysteem in de “Sustainability Corner”. De FESPA line-up van Mimaki bestaat uit het energiezuinige UV-assortiment met de onlangs gelanceerde UJV100-160Plus en UCJV330-160. De nieuwe TxF300-75 Direct To Film (DTF) printer wordt voor het eerst op een Europese beurs getoond en markeert de eerste introductie van Mimaki op de DTF-markt.

Succes vieren en naar de toekomst kijken

‘Dit jubileum van Mimaki Europe is een perfect moment om ons succes te vieren, maar – belangrijker nog – om naar de toekomst te kijken en te onderzoeken hoe wij als team en als bedrijf kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld in de volgende 20 jaar’, zegt Danna Drion, General Manager Marketing. ‘We proberen ons innovatievermogen toe te passen op technologieën en initiatieven die bijdragen aan dit langetermijndoel.’

‘FESPA biedt een uitstekende kans om je volledig onder te dompelen in het Mimaki productportfolio, zowel op de beurs als ernaast op ons Europese hoofdkantoor. We zijn verheugd om onze nieuwste producten te presenteren en nodigen iedereen uit om ons 20-jarig bestaan mee te vieren.’

Registreren voor een rondleiding kan online.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief