Abonneren  Inloggen

Daddy Kate neemt ICR Group over

12 januari 2024

De in het Belgische Sint-Pieters-Leeuw gevestigde Daddy Kate Group begint het nieuwe jaar met de overname van ICR Group Imprimeries in Doornik.

Daddy Kate Group is een familiebedrijf in de regio Brussel. Daddy Kate heeft een actieve overnamestrategie vanwege de behoefte aan consolidatie in de grafische sector. De investeringsmaatschappij van de familie Claes bouwt als sinds 2017 aan een netwerk van complementaire bedrijven in de communicatie- en grafische sector.

Actief in België en Frankrijk

De groep is actief in België en Frankrijk, telt 6 onafhankelijke bedrijven, heeft 250 medewerkers en een jaaromzet van 65 miljoen euro. Met de overname van ICR komt daar nog 35 man en 7 miljoen euro omzet bij.

ICR is gespecialiseerd in gepersonaliseerd drukwerk

ICR werd, net als Daddy Kate zelf, opgericht in 1978 en groeide uit tot een referentie op de Belgische en Franse markt voor gepersonaliseerd drukwerk. ‘Met de overname van ICR versterken we de Daddy Kate Group opnieuw,’ zegt ceo Thijs Claes. ‘ICR is specialist in het printen en verwerken van mailings met een hoge toegevoegde waarde. Met deze nieuwe diversificatie blijven we onze klanten extra mogelijkheden bieden. En ook de klanten van ICR hebben vanaf nu toegang tot alle diensten binnen onze groep. Het is dus een win-win voor beide partijen.’