Abonneren  Inloggen

Snep / Claessens Drukkerij neemt Van Tuijl over

9 januari 2024

Snep / Claessens Drukkerij in Eindhoven heeft stadsgenoot Drukkerij van Tuijl per 1 januari 2024 overgenomen.

‘Snep/ Claessens heeft besloten om een volgende stap te zetten en kondigt met trots de overname van Drukkerij van Tuijl B.V. aan,’ aldus de overnemende partij op zijn LinkedIn. ‘Deze overname versterkt niet alleen onze positie in de markt, maar opent ook deuren naar nieuwe mogelijkheden en synergiën. We kijken ernaar uit om de expertise, ervaring en creativiteit van van Tuijl te integreren in ons bedrijf en zo onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn dankbaar voor de steun die we tot nu toe hebben ontvangen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’

Continuïteit voor klanten en medewerkers

Antonio van Tuijl (foto tweede van links), voormalig eigenaar over de overname: ‘Al langer speelde bij mij de gedachte om, gezien mijn leeftijd, wat vaart te minderen en het stokje zo langzamerhand te gaan overdragen. Belangrijk voor ons was natuurlijk de continuïteit voor klanten en net zo belangrijk, een veilige haven voor onze medewerkers. Ik ga hier samen met Ronald Snep (tweede van rechts op de foto) en zijn team zorg voor dragen.’

Nieuw adres voor van Tuijl

Er zal de komende tijd niet zichtbaar veel veranderen. De naam Drukkerij van Tuijl blijft bestaan, het team Drukkerij van Tuijl, zal betrokken blijven bij de organisatie via het klantencontact en projectmanagement. Alleen het adres is veranderd. Voortaan is Drukkerij van Tuijl gevestigd aan de Langendijk 9 op industrieterrein De Hurk in Eindhoven.

Grotere capaciteit

Antonio van Tuijl: ‘Met deze overname gaan we in combinatie met Snep vooral profiteren van een grotere capaciteit, de extra mogelijkheden, de samenwerking en het delen van kennis. Wij kunnen voor onze klanten nog meer een totaalaanbieder zijn op het gebied van drukwerk en vrijwel alle overige grafische media vraagstukken.’