Abonneren  Inloggen

Nederlands enthousiasme voor canvasafdrukken neemt toe

8 september 2023

Partnerbericht

Is het echt ooit te vroeg om te winkelen voor de feestdagen? Tegenwoordig jagen mensen vroeger dan verwacht naar cadeaus en een voorsprong winnen op de kerstinkopen in de vroege herfst is vrij gebruikelijk.

Terwijl de feestdagen naderbij komen, maakt de Nederlandse canvasdrukker BESTECANVAS.nl, zich klaar voor de verwachte sterk stijgende vraag naar gepersonaliseerde foto op canvas afdrukken. De verwachtingen worden niet alleen ondersteund door interne informatie van het bedrijf, maar ook door Google Trends-gegevens die een opleving in de zoekinteresse onthullen rond de feestdagen en gelegenheden waarbij cadeaus uitgewisseld worden.

Een stijging in de zoekinteresse voor canvasafdrukken valt samen met grote feestdagen en gekoesterde cadeaumomenten zoals Kerstmis en Valentijn. Dit patroon doet vermoeden dat canvasafdrukken al spoedig een favoriete keuze worden voor zij die op zoek zijn naar gepersonaliseerde cadeaus die geliefde herinneringen en emoties uiten.

BESTECANVAS is overtuigd dat ‘canvasafdrukken de kracht hebben om speciale momenten te transformeren in tijdloze kunstwerken’. De toewijding op kwalitatief vakmanschap en de aandacht voor detail zorgt ervoor dat elke canvasafdruk de essentie bevat van de herinneringen die erop worden afgebeeld.

BESTECANVAS, een Nederlands merk van The Customization Group, is al lang een pionier in de canvasdruksector met een ruim aanbod aan personalisatiemogelijkheden voor elke smaak en stijl. Klanten kunnen kiezen uit een scala aan formaten en indelingen waarmee ze echt unieke kunstwerken kunnen creëren die hun weerklank vinden bij hun naasten.

BESTECANVAS specialiseert zich in gepersonaliseerde canvasafdrukken, waar klanten elke foto die ze willen kunnen uploaden om af te drukken: een persoonlijke foto, een digitaal ontwerp, een gescande tekening en letterlijk alles dat opgeslagen kan worden als een JPG-bestand.

‘De feestdagen zijn een tijd van vieren en bezinnen, en onze canvasafdrukken hebben de mogelijkheid om de warmte en het sentiment van deze momenten vast te leggen,’ meldt BESTECANVAS. ‘Of het nu gaat om een familieportret, een pittoresk landschap of een spontaan kiekje, onze canvasafdrukken versterken deze foto's in innige cadeaus die jarenlang gekoesterd worden.’

Met een team van ervaren vaklieden en geavanceerde druktechnologie zorgt BESTECANVAS ervoor dat elke canvasafdruk een blijk is van kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf transformeert gekoesterde momenten met trots in adembenemende kunstwerken die fier in huizen, kantoren en ruimtes met een speciale betekenis kunnen worden tentoongesteld.

Voor meer informatie over BESTECANVAS en hun aanbod aan gepersonaliseerde canvasafdrukken en andere afdrukformaten, ga naar www.bestecanvas.nl.