Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Maak vandaag de verandering: ga digitaal met Domino!

7 juni 2023

Veel fabrikanten van etiketten en verpakkingen vinden de overgang naar digitale productie een uitdaging. Met de introductie van het Digital Solutions Programme - DSP, heeft Domino zich geëngageerd om zijn klanten te helpen navigeren door het digitale landschap.

‘Of het nu gaat om bedrijfsanalyse, calculatie, workflow optimalisatie of applicatieontwikkeling, ons Digital Solutions Team is er om uw investering te ondersteunen. We hebben experts uit de sector samengebracht om de overgang te vergemakkelijken en u te helpen uw strategische bedrijfsdoelen te bereiken met tools en ondersteuning om een kader te bieden voor nauwkeurige cross-over en ROI-berekeningen’, aldus Domino.

Het Domino Digital Solutions Team helpt klanten bij het stroomlijnen van de workflow en het maximaliseren van de efficiëntie van digitale productie. Domino's Digital Printing producten zijn ontworpen om op een kosteneffectieve manier korte en middellange producties te printen voor label- en golfkartonverwerkers. Monochrome producten zijn ontworpen om in-line geïntegreerd te worden voor het printen van variabele data in track, trace promotionele en beveiligingstoepassingen.

‘Bij Domino is de continue uptime van de productie van klanten onze hoogste prioriteit. Wij bieden hen de beste service en support gedurende de levensduur van hun producten. Van praktische, autonome printerinstallaties tot complexe systeemintegratie met meerdere printers en software: ons team van experts staat klaar om de optimale oplossing te leveren.’

Met een wereldwijd netwerk van 25 dochterondernemingen en meer dan 200 distributeurs biedt Domino uitgebreide klantenservice in meer dan 120 landen. ‘We hebben gespecialiseerde teams van deskundigen om complexe toepassingen, OEM-integraties en sectorspecifieke maatwerkoplossingen te ondersteunen. Dankzij de snelle ondersteuning en de vakkennis van onze technische klantenserviceteams zijn klanten verzekerd van verbeterde beschikbaarheid van machines en hogere productiviteit. Zij doen er alles aan om de uptime te maximaliseren.’

‘Bij Domino begrijpen we dat investeringen niet voor niets worden gedaan en dat een digitale investering een kans is. Ons doel is om onze klanten zo snel mogelijk zo productief mogelijk te maken, zodat ze maximaal kunnen profiteren van hun. investering. Wij helpen hen bij het realiseren van omzetgroei, lagere kosten, minder risico, minder stilstand en meer uptime.

Neem contact op met Bastiaan Meijer (bastiaan.meijer@dominobenelux.com) om meer te zien, meer te leren en meer te doen.