Abonneren  Inloggen

Print & Digital Convention onderdeel drupa

23 mei 2023

Vorige week organiseerden het Fachverband Medienproduktion f:mp en drupa voor de zesde keer de Print & Digital Convention. De hierop volgende zevende editie, die zowel beslissers van grafische bedrijven als drukwerkinkopers lokt, wordt onderdeel van drupa 2024.

Het Duitstalige event zoekt de printroute naar het interessegebied voor mediabeslissers door de connectie te leggen tussen digitale en papieren communicatie. Op het tweedaagse event van vorige week presenteerden zo’n 70 bedrijven hun waar rondom een drietal sessiezalen waar in totaal 38 lezingen werden gegeven.

1200 bezoekers, uit de print- en media-industrie en studenten, bezochten de Düsseldorf Stadthalle. Die is gelegen is aan het Messe-terrein waar volgend jaarvan 28 mei tot 7 juni ook de enorme grafische beurs drupa plaatsvindt. Trendthema's als duurzame mediaproductie, Programmatic Print, multi-channel publishing en value-added printing stonden centraal.


Wekelijks het laatste nieuws uit de grafische wereld in je inbox?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief