Abonneren  Inloggen

Sfeervolle kerstervaring bij Koninklijke Joh. Enschedé

16 december 2022

Gisteravond vond in de Philharmonie in Haarlem de benefietavond plaats van Koninklijke Joh. Enschedé en big band The Christmas Experience. Ondanks de gladde wegen hadden vele gasten en partners van Koninklijke Joh. Enschedé de reis naar Haarlem gemaakt.

Leden van de big band zorgden, gekleed in Victoriaanse kostuums, voor een feestelijke ontvangst. Daarna volgde een swingende show van The Christmas Experience, onder leiding van gastheer, presentator én dirigent Marcel Klok van Koninklijke Joh. Enschedé. Deze big band voert avondvullende kerstprogramma’s op in heel Nederland en werkte belangeloos mee aan deze benefietavond. De band werd voor deze gelegenheid aangevuld met diverse andere muzikanten.

Nick Schilder rijkt de cheque uit aan de familie van Hendrikje

Persoonlijke boodschap

Door middel van sponsoring is er geld ingezameld voor een goed doel, dat pas op de avond zelf bekend werd gemaakt. Nick Schilder, bekend van het duo Nick & Simon, reikte de cheque ter waarde van € 10.000 uit aan de familie van Hendrikje, een jongen met de aandoening cerebrale parese en epilepsie. Met dit bedrag kan onder andere speciaal speelgoed worden aangeschaft. Een geweldig resultaat waar Marcel Klok, de drijvende kracht achter de benefietavond, Koninklijke Joh. Enschedé, The Christmas Experience en andere betrokkenen trots op mogen zijn.

Als dank ontvingen alle aanwezigen een uniek bankbiljet met daarop de afbeelding van Hendrikje. In het bankbiljet is een persoonlijke boodschap van hem verwerkt. Hij kon zelf helaas niet bij de avond aanwezig zijn, maar door middel van het scannen van het biljet is zijn vrolijke bedankje in augmented reality voor iedereen te zien.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters