Abonneren  Inloggen

Thomas Raab nieuwe commercieel directeur POLAR Group

24 november 2022

POLAR Group heeft in Thomas Raab zijn nieuwe commercieel directeur gevonden. Raab begeleidt de POLAR Group al als consultant sinds 1 juli 2022. Sinds begin deze maand is hij commercieel directeur van het bedrijf dat machines voor de drukkerij- en verpakkingsindustrie produceert.

Met ingang van 1 november 2022 is Raab gestart als Chief Financial Officer (CFO). Naast Finance zal hij binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk zijn voor Human Resources, Inkoop en IT. Ook is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het M&A-proces richting adviseurs en investeerders, alsmede de afstemming met de bewindvoerder en de crediteurencommissie. ‘We zijn verheugd Thomas Raab nu als Commercial Managing Director bij ons te hebben. Met name zijn ervaring in transformaties en op het gebied van fusies en overnames is een grote steun in onze huidige situatie’, zegt Michael Wombacher, CEO.

‘Polar en Dienst hebben een indrukwekkende historie en veel toekomstpotentieel. Ze staan ​​bij onze klanten voor kwaliteit, hoge servicebeschikbaarheid en ervaren medewerkers. Dit kunnen en willen we, naast onze goede positie in de markt, gebruiken om onze klanten de best mogelijke oplossingen en innovaties te blijven bieden’, aldus Thomas Raab. Raab was tot voor kort CFO bij Syntegon Technology in Crailsheim (voorheen Bosch Packaging). Hij brengt jarenlange internationale ervaring mee als CFO en CEO in middelgrote bedrijven en in bedrijven zoals Bosch Rexroth, Bosch en Siemens en zal deze ervaring toepassen op de Polar Group en haar toekomstige richting.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief