Abonneren  Inloggen
Van onze partner SCREEN Europe

SCREEN Europe op de Vakdag

16 mei 2022

‘We vinden het geweldig om weer deel te mogen nemen aan deze Vakdag Print & Sign’ zegt Martijn van den Broek, Regional Sales Manager Benelux.

De wortels van Screen gaan al meer dan 150 jaar terug en wellicht kent u het bedrijf nog als Dainippon Screen. Er zijn maar weinig bedrijven die zo lang zelfstandig zijn gebleven in de turbulente grafische markt. Screen weet zichzelf elke keer weer opnieuw uit te vinden met innovatieve technologieën in nieuwe markten. Het meest is Screen misschien bekend vanwege de CTP apparatuur. Tegenwoordig is zij een van de grootste spelers op het gebied van highspeed inkjet en UV inkjet voor etiketten.

Geweldige kwaliteit

‘Als mensen twijfelen of hun volgende pers offset of digitaal moet zijn, dan moeten ze beslist even komen kijken. Onze Truepress Jet 520HD+ print namelijk met de watergedragen SC inkten ook gewoon op standaard gestreken offset papier. Dat zonder primer, op hoge snelheid en met een geweldige kwaliteit’, aldus Van den Broek.

Labels

Ook op de labelmarkt is Screen een grote naam met haar UV inkjet pers. Van Truepress Jet L350YUV serie staan zijn er al meer dan 200 wereldwijd geïnstalleerd, waarvan ruim 100 in Europe. Van den Broek: ‘Waar vroeger drukkerijen diversificatie in grootformaat zochten, zie je nu dat de labelmarkt interessant is. Ik leg graag uit waarom er al meerdere van dat soort bedrijven voor onze oplossing hebben gekozen en daarmee succesvol zijn geworden.‘

Als uw interesse bij flexibele verpakkingen ligt, dan zijn daarvan ook sneak-preview voorbeelden te zien.

Van den Broek: ‘Voor ons is de Vakdag Print & Sign het uitgelezen moment om ons bij de juiste mensen in de kijker te spelen. Screen produceert nou eenmaal alleen maar high-end producten en daar hoort het high-end publiek bij wat dit event bezoekt’.

Registreren voor de Vakdag