Abonneren  Inloggen

Britse drukkers balen van Brexit, prijsconcurrentie en duur papier

28 mei 2019
Premium

Prijsconcurrentie, de papierprijzen en personeelsgebrek leiden bij Britse drukkers tot kopzorgen, de Brexit tot knallende koppijn. Toch ziet de helft van de Britse grafische bedrijven groeipotentieel. Dat bleek 25 mei uit een presentatie over de Britse grafische industrie door Charles Jarrold. Hij is voorman van brancheorganisatie BPIF en sprak tijdens het Intergraf-congres in Londen.

De British Printing Industries Federation (BPIF) heeft 1200 leden en is lid van Intergraf, de wereldwijde koepel van grafische brancheorganisaties. Charles Jarrold vertelde voor een mondiaal publiek van 120 mensen in het Londense Hilton Syon Park hotel wat er leeft onder Britse grafische bedrijven. Ook ging hij dieper in op belangrijke trends en marktuitdagingen. De Britse grafische industrie is een enorme bedrijfstak: 122.000 medewerkers in 8.600


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren