Abonneren  Inloggen

Massivit 3D opent Europees democenter

15 januari 2019

Massivit 3D Printing Technologies opent op 16 januari een Europees democenter. De Israëlische leverancier van 3D-grootformaatprinters voor visuele communicatie doet dat samen met de lokale dealer Digital Dot.

De 3D-printerleverancier en hun partner Digital Dot openen een center van 160 mnaast de belangrijkste luchthaven van Brussel. Hier worden de innovatieve 3D-grootformaatprintoplossingen van het bedrijf gedemonstreerd. Het nieuwe center ligt midden in de Belgische 2D-grootformaatprintsector en is eenvoudig bereikbaar dankzij dichtbijgelegen transportverbindingen. Het nieuwe democenter vormt een centrale locatie voor het uitgebreide Europese dealernetwerk van Massivit 3D, waar potentiële klanten de creatieve mogelijkheden van 3D-grootformaatprinters zelf kunnen testen. In het democenter kunnen bezoekers live 3D-printsessies met zowel de Massivit 1800 Flagship 3D Printer als de Massivit 1500 Exploration 3D Printer ervaren.

Avner Israeli, de ceo van Massivit 3D, licht toe: ‘Het was echt een prioriteit voor ons om dichter bij onze klanten en potentiële klanten te zitten. Met dit democenter voor EMEA kunnen PSP's nu vaker direct toegang krijgen tot de technologie, waardoor ze sneller inzien welke mogelijke groeikansen Massivit 3D-grootformaatprinters kunnen bieden.’
Sofie Demeyer, coo van Digital Dot, voegt daar aan toe: ‘Onze relatie met Massivit 3D gaat ver terug en het is voor ons echt een eer om hun EMEA-democenter op onze locatie te mogen hosten. Het inspireert onze leveranciers en klanten die de mogelijkheden van 3D-printen willen verkennen om hun bestaande serviceaanbod uit te breiden of om spannende, nieuwe markten te betreden.’ Het nieuwe democenter zal op 16 januari 2019 om 14.00 u officieel worden geopend. Belangstellenden kunnen zich melden via Ingrid@pr4u.be.