Abonneren  Inloggen

Bergslot Groep naar TVE Reclameproducties

11 januari 2019

TVE Reclameproducties uit Sint-Oedenrode heeft de aandelen van de Bergslot Groep overgenomen. Onder de Bergslot Groep vallen vier signbedrijven, allen gespecialiseerd in indoor en outdoor visuele communicatie.

Met de overname van Bergslot Groep ontstaat een van de grootste signbedrijven van Nederland met 130 werknemers. De overname zorgt ervoor dat alle bedrijven profiteren van synergievoordelen in een consoliderende markt. Hennie van Osch, eigenaar van TVE: 'De activiteiten van de overgenomen bedrijven zijn compleet aanvullend op de activiteiten van TVE. De overname van de Bergslot Groep is daarom een logische stap. Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarking segment is een nieuwe complementaire markt voor ons waar onze klanten van profiteren. Fleetmarking is de bestickering en belettering van wagenparken en vervoersmiddelen voor het openbaar vervoer. Bergslot is in dit segment de toonaangevende partij.'

Jan Snijders, sinds 2007 eigenaar van de Bergslot Groep, vond via Marktlink Fusies & Overnames de overnamekandidaat TVE. Belangrijk voor Snijders was een kandidaat die de continuïteit van de bedrijven kon waarborgen. Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart en Bergslot GmbH voor de Duitse markt. In 2017 nam Bergslot Groep Reclamespecialisten over. De vier bedrijven verzorgen vrijwel alle soorten visuele communicatie zoals permanente outdoor signing, fleetmarking en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere openbaar vervoersbedrijven, grote retail- en supermarktketens als Action, Jumbo en Lidl en ook multinationals als DPD en Randstad.