Abonneren  Inloggen

Wihabo neemt Grafiprint over

10 januari 2019

Wihabo neemt collega-drukkerij Grafiprint uit Eindhoven over. Jiska Vermeulen (foto) draagt haar onderneming met het oog op continuïteit over en gaat zelf in Geffen aan de slag als orderbegeleider. 

Uit het persbericht
Grafiprint en Wihabo kennen elkaar al lang en na een wederzijdse verkenning is Vermeulen tot het besluit gekomen haar bedrijf over te dragen aan Wihabo. Een keuze met het oog op de continuïteit. "Voor onze klanten verandert er niet veel. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. En dat blijft ook zo. Sterker nog, dat wordt alleen maar beter. Doordat ik nu veel organisatorische zaken uit handen kan geven, houd ik meer ruimte voor het contact met klanten.."

Grafische ervaring

Vermeulen voegt een flinke dosis grafische kennis en ervaring toe aan de orderafdeling in Geffen. "Bij Grafiprint wilde ik niet graag 'nee' verkopen. Dat lukte door bij te blijven op het gebied van innovaties en nieuwe mogelijkheden, waardoor ik klanten heel gericht kan adviseren over wat wel en wat niet kan. Met Wihabo hebben we een enorm pakket aan grafische diensten te bieden."