Abonneren  Inloggen

Fespa Global Print Expo 2018: de hoogtepunten

8 oktober 2018
Premium

Op de Fespa Global Print Expo 2018 in Berlijn heerste een positieve sfeer onder standhouders en bezoekers. Al waren er zeker ook die marktverzadiging en overcapaciteit op de loer zien liggen als ondernemers niet tijdig hun werkterrein verleggen of uitbreiden. Een uitgebreide terugblik op deze beurs over grootformaat print en Sign.

Een deel van de beursbezoekers leek zoekende. Mogelijk dat de nieuwe producten en toepassingen die de ruim zevenhonderd standhouders in tien hallen lieten zien hen op weg kunnen helpen. Hoewel uit een Fespa-onderzoek blijkt dat 84% van de 1400 respondenten positief denkt over de kansen in de marktgebied, realiseert Fespa zich dat niet in alle marktsegmenten de groei vanzelfsprekend blijft. Er zijn categorieën waar vooral de vervangingsvraag de afzet van printers op gang moet houden. Fe


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren